Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Історія TikTok-порятунку: як дівчина врятувалася від викрадача за допомогою жестів і соцмережі

Важливо

У США в штаті Кентуккі поліція врятувала 16-річну зниклу дівчину після того, як їй вдалося за допомогою жестів із TikTok повідомити, що її викрали.

Про це повідомили в Newsweek.

В Офісі шерифа округу Лорел розповіли, що хтось зателефонував у службу 911 після того, як побачив на дорозі дівчину, яка робила руками жести із TikTok, що означають «насильство вдома», «мені потрібна допомога» і «насильство в сім’ї».

Той, хто подзвонив в екстрену службу, залишився на лінії та простежив за машиною, в якій перебувала дівчина. Слідчі перехопили її на дорозі. Усередині виявили неповнолітню дівчину, яку два дні тому її батьки оголосили у розшук.

Вона їхала в машині з 61-річним Джеймсом Гербертом Бріком, який відвіз жертву через кілька штатів до своїх родичів в Огайо. Але коли ті зрозуміли, що дівчина неповнолітня й оголошена у розшук, обвинувачений поїхав далі. У дорозі викрадена почала робити спроби врятуватися і привертала увагу автомобілів жестами із TikTok.

Офіцери також виявили на телефоні Бріка фото із «зображенням неповнолітньої у сексуальній манері». Чоловіка звинуватили в незаконному ув’язненні людини, а також у зберіганні сексуальних матеріалів із неповнолітніми.

Що це за жест?

Це міжнародний універсальний сигнал про допомогу, який можна подати однією рукою. Для цього поверніть долоню вперед і стісніть великий палець. Потім стисніть над ним інші пальці.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі