Четвер, 25 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Benvenuto, mister! Андрій Шевченко офіційно став головним тренером італійського «Дженоа»

Важливо

Про це повідомили у Twitter клубу.

“Андрій Шевченко є новим тренером “Дженоа”. Ласкаво просимо!”, ㅡ ідеться у повідомленні.

На сайті клубу також зазначили, що домовилися про співпрацю з Шевченком до 30 червня 2024 року.

Клуб «Дженоа» представляє місто Генуя. У своїй історії ця команда 9 разів ставала чемпіоном Італії. Проте ці досягнення датуються ще першою половиною минулого століття.

А впродовж останніх років в італійському чемпіонаті «Дженоа» навіть близько не претендувала на високі місця. Наприклад, минулий сезон команда з Генуї закінчила на 11 місці, а в нинішній першості взагалі йде на 17 місці серед 20 команд.

Проте усе може змінитися, оскільки незадовго до призначення Шевченка новою власницею команди стала американська інвестиційна компанія 777 Partners. Очільник цієї компанії Джош Вандер уже заявив, що має намір повернути «Дженоа» на вершину італійського футболу.

Шевченко у збірній

1 серпня Андрій Шевченко написав, що в нього закінчився контракт з УАФ. В асоціації це також підтвердили, сказавши, що ще у червні 2020 року запропонували Шевченку та його тренерському штабу подовжити контракт до кінця 2022 року. Тоді контракт підписали на один рік із можливим подовженням за спільною згодою ще на півтора року.

Але тепер, як зазначили в УАФ, Шевченко вирішив залишити посаду. Там вказували, що він мотивував своє рішення бажанням після Євро-2020 перейти на клубну роботу, про що неодноразово говорив у своїх інтерв’ю.

Тепер Національну збірну України з футболу готуватиме Олександр Петраков. Його призначили виконувачем обов’язків тренера. У 2019 році він з юніорською збірною України з футболу виграв чемпіонат світу U-20.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі