Четвер, 25 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Гранти для талантів: для українських підлітків організували благодійний проєкт

Важливо

Фундація Дарини Жолдак і бренд одягу ISAIA об’єднали сили й створили соціальний проєкт, у межах якого 10 підлітків отримають кошти на розвиток своїх здібностей.

Про це повідомили організатори проєкту.

“Часто діти хочуть перетворити захоплення на професію, але не мають достатньо ресурсів для цього. Тому, на жаль, обирають інший шлях, який не робить їх реалізованими, а отже щасливими. У співпраці з соціальними службами ми оберемо підлітків, які отримають грант. Фінансова підтримка піде на необхідне обладнання чи навчальний курс, який допоможе реалізувати талант на професійному рівні. Наша ціль — виховати українську молодь так, щоб про неї дізнався весь світ”, — прокоментувала громадська діячка, CEO Фундації Дарини Жолдак Марія Артеменко.

Гроші будуть залучені від продажу унікальної колекції футболок, розробленої відомим брендом ISAIA на честь десятиріччя київського представництва. Особливістю колекції став QR-код, сканування якого оживляє принт.

Благодійну футболку можна замовити на сайті або придбати у бутику бренду за адресою м. Київ, вул. Володимирська, 22. Ціна футболки – 200 євро. Доступні всі чоловічі та жіночі розміри.

Це не перша соціальна ініціатива бренду. Раніше київський бутик ISAIA залучив 350 000 гривень на допомогу лікарням, які борються з COVID-19. Компанія також провела в Україні десятки освітніх і творчих подій задля підтримання й популяризації талановитих українських митців.

ISAIA — заснований у Неаполі 1920 року італійський бренд одягу, в ДНК якого закладено унікальний підхід до виробництва. Зберігаючи традиції ручного мистецтва, компанії вдається розвивати традиційні ремесла, поєднуючи їх з інноваційними досягненнями. Завдяки використанню тільки натуральних тканин та дотриманню екологічності виробництва народжуються вироби, які стають для своїх власників справжніми компаньйонами в комфорті та довговічній службі.

Фундація Дарини Жолдак — громадська організація, яку заснував Андрій Федорів. Фокус діяльності спрямований на підтримання талановитих підлітків і їхню реалізацію в креативних індустріях.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі