Субота, 20 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

У столиці зібрали понад 1200 кубометрів сміття і листя

Важливо

На близько 30 локаціях в усіх районах Києва відбулись масштабні осінні толоки, до яких долучились 3500 комунальників і активістів.

Про це повідомили в КМДА.

“Вдячний усім колегам та активним киянам, хто вийшов сьогодні зранку на велике прибирання. Разом із Департаментом міського благоустрою та КП «Київблагоустрій» долучився до роботи в парку імені Пушкіна, що в Шевченківському районі столиці. Крім прибирання опалого листя, висадили катальпи, що вже навесні будуть радувати розлогою кроною та запашними квітами”, – прокоментував Олексій Кулеба.

Усього в столиці зібрали понад 1200 кубометрів опалого листя та сміття.

Крім прибирання опалого листя, висадили катальпи, що вже навесні будуть радувати розлогою кроною та запашними квітами.

Осінні толоки проходили в парках, скверах, біля озер та на прибудинкових територіях. Зокрема, прибрали в парках «Перемога», «Нивки», «Голосіївський», «Сирецький Гай», імені Пушкіна, на Замковій горі, Аскольдовій Могилі, біля озер Вирлиця та Вулик, на  вулицях Милославська, Саперно-Слобідська та на багатьох інших локаціях.

Зазначається, що комунальники обстежують кожен район столиці, де виявляють проблемні точки. Тож ці локації також вносять до переліку місць, які потребують прибирання.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі