Субота, 5 Жовтня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

58 штук за 10 хвилин: визначили переможця конкурсу з поїдання хот-догів (ВІДЕО)

Важливо

Патрік Бертолетті переміг у конкурсі з поїдання хот-догів Nathan’s у четвер, 4 липня. Він з’їв 58 хот-догів за 10 хвилин. Захід пройшов на Коні-Айленді в Брукліні.

Про це пише CBS News.

39-річний Бертолетті з Чикаго випередив Джеффрі Еспера (53) та Джеймса Вебба (52), які замкнули трійку лідерів. Це була перша перемога Бертолетті за 9 років участі в цьому конкурсі.

Неодноразовий переможець цього конкурсу Джої Честнат, який з’їв 62 хот-доги на торішньому турнірі, цього року був з нього виключений через своє партнерство з конкурентом Nathan’s – Impossible Foods, яка виробляє хот-доги на рослинній основі.

За даними про поживну цінність продуктів Nathan’s, розмір порції однієї натуральної яловичої сосиски Original Coney Island становить 170 калорій, а одна булочка Nathan’s містить 130 калорій.

Це означає, що 58 хот-догів, з’їдених Бертолетті цього року, містять 9860 калорій від сосисок і ще 7540 калорій від булочок, що становить загалом 17400 калорій.

У жіночій категорії Мікі Судо здобула свій десятий титул, з’ївши 51 хот-дог. Сукупно йдеться про 15 300 калорій. Вона випередила Майої Ебіхару на 14 хот-догів. Мікі щороку перемагає у жіночому конкурсі з поїдання хот-догів ще з 2014 року.

Як розповідало раніше BitukMedia, у США Національна рада з хот-догів та сосисок оголосила війну кетчупу і заборонила їсти його з хот-догами. Фахівці вважають вживання цього популярного соусу неприйнятним щонайменше для дорослих. Що не так з кетчупом?

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі