Вівторок, 22 Жовтня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

А чим він гірше? Віслюка-втікача через 5 років знайшли у стаді оленів (ВІДЕО)

Важливо

Віслюк Дизель утік із дому у американському місті Сакраменто, штат Каліфорнія, п’ять років тому. Власники припускали уже найгірше, але нещодавно Дизеля знайшов мисливець серед стада диких оленів виду вапіті.

Про це розповідає CNN.

“Він не агресивний, він милий. Але зараз він наляканий”, – говорила в інтерв’ю журналістам власниця віслюка Террі Дьюї у 2019-му.

П’ять років про Дизеля не було ні слуху, ні духу, і ось Террі показали відео. Його зняв мисливець у дикій природі.

Власниця дуже зрадів, що його віслюк живий і навіть не проти, що той мешкає серед оленів.

“Нарешті, я побачив його. Нарешті я знаю, що з ним усе гаразд. Він живе своє найкраще життя. Він щасливий, він здоровий. І це велике полегшення”, – каже Террі

Фото: Terrie and Dave Drewry

Террі та її чоловік Дейв взяли віслюка у Бюро з питання управління земельними ресурсами за кілька до його втечі. Дизель жив собі на фермі разом із ламою, курми та мініатюрним віслючком.

Але одного разу Дейв та Дизель ішли дорогою, віслюк побачиш щось, що його злякало і кинувся через чагарники, тягнучи за собою власника. І зрештою вирвався і зник.

У березні цього року Дизеля виявив професійний триатлет Макс Фенелл, який вирушив на полювання із луком.

Він каже, що Дизель поводився у зграї оленів абсолютно органічно. Віслюк побачив мисливця і поскакав. Усе стадо послідувало за ним.

“Певно, одне із моїх найдикіших полювань”, – каже вражений спортсмен.

Віслюки, до речі, дуже хоробрі тварини, які у разі загрози можуть страшно ревти, шалено битися ногами і, вискаливши зуби, кидатися на хижака. Тож їх фермери використовують як сторожових тварин. Тож стадо вапіті не програло від того, що у них з’явився Дизель.

Як розповідало BitukMedia, свиня Хрюня із Дніпра реабілітувала постраждалого від обстрілів харківського віслюка Яшу. Вони живуть при ветклініці Дніпровсього державного аграрно-економічного університету. Тепер Хрюні знайшли молодого кабана Хрюка. “Роман” між цими двома не зав’язався. Зате Хрюк потоваришував із віслюком.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі