Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Доволі зручне кубельце – репортер став “жертвою нападу” екзотичного птаха під час прямого ефіру (ВІДЕО)

Важливо

Американський журналіст Вінні Марторано пережив неочікуване преземлення на свою голову екзотичного птаха гвінейського турако. Чоловік вів репортаж із авіарія у місті Франкфорт, штат Індіана, звідки нещодавно викрали дев’ять екзотичних птахів. Один із уцілілих мешканців клітки вирішив, що голова репортера – достатньо гарне сідало – і неочікувано спробував вмоститися на неї.

Про це розповідає Wane.Com.

Минулого тижня невідомі зловмисники перерізали сітку у авіарії у Франкфорті і викрали дев’ять екзотичних птахів. Зникли 4 папуги ара, 3 амазонських папуг, африканський білий папуга та африканський сірий папуга.

Загальна їх вартість $30 тис. Це перша подібна крадіжка за 32 роки існування авіарія.

Проте випадок здобув неочікуваний комічний розвиток, коли на голову репортера, який висвітлював інцидент, спробував вмоститися птах виду гвінейський турако.

У репортера така подія спровокувала явний шок, і він перервав свій репортаж.

Хоча загалом турако не ніс загрози для Вінні. Ці птахи живуть у Африці і харчуються фруктами, як то фініки, дикий інжир тощо. Вони погано літають, тому чіпляються за кору дерев і так переміщуються. Або перестрибують із гілки на гілку, що й продемонстрував мешканець авіарія.

Як повідомляло BitukMedia раніше, кенійський журналіст Елвін Каунда робив репортаж із притулку для осиротілих слоненят Девіда Шелдрика. Один із вихованців заповідника так наполегливо втручався в роботу журналіста, що сюжет довелося перервати. А саме слоненя стало зіркою соцмереж – дивитися на нього без сміху неможливо.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі