Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Любовний трикутник не склався – свині, яка реабілітувала віслюка, невдало підшукали кавалера (ВІДЕО)

Важливо

Свиня Хрюня із Дніпра реабілітувала постраждалого від обстрілів харківського віслюка Яшу. Вони живуть при ветклініці Дніпровсього державного аграрно-економічного університету. Тепер Хрюні знайшли молодого кабана Хрюка. “Роман” між цими двома не зав’язався. Зате Хрюк потоваришував із віслюком.

Про це повідомляє Дніпро TV.

Раніше BitukMedia писало, що в’єтнамська свиня Хрюня практично витягла із депресії віслюка Яшу. Той отримав поранення ноги під час обстрілу Харкова і пережив важку психічну травму. Одну із його ні практично збирали по шматочках. Яша відмовлявся ходити, поки його не розворушила Хрюня. Уже два роки вони не розлий вода.

“Хрюня — це та тварина, якій він дозволяє на себе залізти, він її цілує. Яблука у неї може відібрати правда, але травку їй приносить. Хороші стосунки у них склалися. У природі такого не сталось би, щоб віслюк дружив з свинею, але в таких штучних умовах можливо. Вони вважають себе стаєю”, — пояснює Валерія П’ятибрат, головна лікарка клініки ДДАЕУ.

Але, кажуть при ветклініці, Хрюня хоче діток. Тож їй підшукали кабана, якого назвали Хрюком. Проте Хрюня його не вподобала. Та й сам кабан поки що дикуватий, зізнаються ветеринари.

У клініці очікують, що Хрюня зрештою зглянеться, але поки що Хрюка просто прийняли до “зграї”. Головним чином завдяки тому, що він товаришує із Яшею.

Як розповідало BitukMedia, Тіффані та Грегорі, подружжя з бельгійського регіону Валлонія, ділять дах з врятованим диким кабаном на ім’я Оскар. І так вже більше року. Кажуть, прив’язалися один до одного.

A стадо німецьких корів всиновило порося дикого кабана, яке, як припускають, відбилось від родичів. Малюка назвали Фріда. Тварина так добре прижилась у стаді, що фермер дозволив їй залишитись. Тепер кабанчик зимуватиме у теплому корівнику.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі