Субота, 27 Липня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Кав’ярня, квартира Моніки та багато іншого: виставковий комплекс за мотивами “Друзів” отримає постійну локацію

Важливо

Цього літа напередодні 30-річчя серіалу “Друзі” у Лондоні на постійній основі працюватиме виставковий комплекс за мотивами шоу. Автори обіцяють цілковите відтворення атмосфери ситкому. У комплексі будуть будинок, де жили герої, квартира Моніки, “Центральна кав’ярня”, реквізит та різні пам’ятні речі. Тематична виставка розташується у центрі ExCel.

Про це повідомляє Variety.

Передбачається повномасштабне відтворення декорацій шоу – від квартири Моніки та Рейчел до сходового майданчика зі сцени з диваном (“Pivot!” scene, – ред.), а також костюмами, фонами, реквізитом і пам’ятними речами.

Гості зможуть відтворити деякі зі своїх улюблених моментів на екрані та насолодитися тематичною їжею та напоями, а також ексклюзивними товарами за мотивами “Друзів”.

Білети на постійну експозицію вже доступні для покупки на офіційному сайті. Є кілька варіантів відвідувань — вони різняться ціною і доступом до локацій. VIP-білет, що відкриває всі двері і включає в себе подарунок, коштує 65 фунтів стерлінгів.

ExCeL London — виставковий центр, площа внутрішніх приміщень якого перевищує 400 тис. кв. м. Він був відкритий в 2000 році.

Серіал “Друзі” виходив на телебачення з 1994-го до 2004-го року. Його визнано одним з кращих комедійних ситкомов. Загалом випущено 10 сезонів (236 серій).

Як розповідало раніше BitukMedia, у Філадельфії (США) жінка організувала для доньки персональний випускний у стилі “Попелюшки”. Для цього Трева Гарріс перетворила звичайну парковку на справжній замок принцеси і запросила 150 гостей.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі