Субота, 27 Липня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Тисячі голосів із потойбіччя – “ворожка” чотири роки водила за ніс політика

Важливо

“Ворожка” Софія Мартінес із французького міста Агд опинилася під слідством. Вона чотири роки дурманила голову місцевому меру. Поліція взялася і за міського голову Жиля Д’еттора. Корячись нібито тисячам голосів, які “говорили” із ним через жінку, політик витратив на неї солідні суми із бюджету. Наприклад, відправив за міський кошт Софію та її родину у Таїланд.

Про це розповідає ВВС.

Місто Агд взагалі відоме не лише жарким сонцем протягом всього року, а й різноманітними еротичними вечірками. Проте навіть місцева волелюбна публіка дещо не при собі від вчинків міського голови.

Жиль Д’еттор – колишній офіцер поліції, співробітник спецслужб і соратник відомого своїми походеньками екс-президента Франції і зв’язками із путіним Ніколя Саркозі.

Однак опинився під слідством не через політичні причини, а через особисті. Чотири роки він зливав гроші платників податків у кишеню Софії Мартінес.

Усе почалося з того, що Жиль прийшов до Софії на прийом, вона влаштувала спіритичний сеанс і почала говорити голосом покійного батька Жиля.

Фото: https://www.ibtimes.sg/

Після того вона чотири роки ще “транслювала” політику тисячі голосів із потойбіччя, видаючи деякі із них за янголів. І усі вони переконували Жиля давати цій “ворожці” гроші.

Жиль каже, що “голоси” переконали його за кошти з міського бюджету відправити Софію та її родину у відпустку до Полінезії та Таїланду. Також “голоси” сказали найняти кількох її родичів на роботу у мерію. І відремонтувати їй дім. Місцеві підприємці, пов’язані з мером, виконували роботу безкоштовно, боячись втратити майбутні контракти з ним.

Адвокат політика, Жан-Марк Даррігад сам не йме віри.

“Божевільна історія. Хто б міг подумати, що такий інтелігентний чоловік, колишній член парламенту піддасться на маніпуляції жінки”, – хитає головою юрист.

“Ця жінка знайшла у ньому ментальну слабкість, і змогла скористатися нею на свою користь”, – продовжує Даррігад, маючи на увазі “голос батька”, яким Софія заворожила мера.

Юрист Софії каже – “ворожка” свою провину визнала. Але ж інші, хто користувався її послугами, переконані, що вона таки має здібності. Вона сказала про них такі речі, про які не знав ніхто.

До слова, Жиль, який є крайнім правим (не дивно, що він товаришував із Саркозі), зробив непогану політичну кар’єру за останні роки.

Місцеві пліткують – у мера просто була інтрижка із Софією. Ось і все.

Зараз обох суддя лишив під вартою, аби уникнути тиску на свідків.

Як розповідало BitukMedia, 59-річна переможниця лотереї Michigan Lottery каже, що її виграш у півмільйона доларів передбачили карти. Американка купила дорогою до тарологині лотерейний білет. А коли та тлумачила розклад, то передбачила, що “гроші з’являться у житті дуже скоро”.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі