Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Перевіряли почуття 9 років: взяла шлюб пара, в якій обом за 100

Важливо

Літня пара з Філадельфії (США), віком 102 і 100 років, поєднала себе шлюбом, який став “повною несподіванкою” для їхніх родин. Молодята зустрічалися дев’ять років, перш ніж зважилися на одруження.

Про це розповідає FoxNews.

В Філадельфії пройшло незвичайне весілля — 102-річна Марджорі Фітерман вийшла заміж за 100-річного Берні Літтмана. Пара і познайомилася понад дев’ять років тому в будинку для людей похилого віку, там і відгуляли весілля.

Сара Зіхерман, онука Берні, зізнається, що її дідусеві та Марджорі “дуже пощастило знайти один одного”. За її словами, закохані проводять багато часу разом (наприклад, займаються спортом) і завжди підтримують одне одного (особливо у період пандемії).

Берні був одружений 65 років. У подружжя двоє дітей, четверо онуків і дев’ять правнуків. Але за кілька років до знайомства з Марджорі його дружина Берніс померла. Сама Марджорі теж багато років прожила з коханим чоловіком, але він помер 1999 року.

Цікаво, що молодята могли познайомитися набагато раніше. У молодості вони одночасно навчалися в Університеті Пенсильванії. Але вони були студентами різних факультетів, тому не перетиналися.

Чотири покоління родини Літтман зібралися, щоб відсвяткувати весілля Берні Літтмана (сидить у центрі, з білою квіткою на лацкані) та Марджорі Фітерман (сидить ліворуч, з квітами на правому зап’ясті). Фото – Sarah Sicherman

Сара має намір домогтися внесення весілля її дідуся та Марджорі до Книги рекордів Гіннеса — як одруження з найбільшим сукупним віком нареченого та нареченої. Понад 202 роки! “Наша заявка знаходиться на розгляді”, – поділилася вона.

На сьогодні рекорд належить Дорін та Джорджу Кірбі з Англії. Їхній сукупний вік на день одруження 13 червня 2015 року становив 194 роки та 279 днів.

Як розповідало раніше BitukMedia, 79-річний чоловік і 78-річна жінка знайшли один одного та одружилися через 60 років після розірваних заручин. Коли вони були молодими, проти їхнього союзу виступили батьки нареченої. Але від долі не втечеш.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі