Субота, 27 Липня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Бембі у справжньому житті – оленя прийшло познайомитися із хатнім кролем (ВІДЕО 🥰😘)

Важливо

Американець зі штату Орегон під ніком Cody Everetts опублікував у TikTok відео, де оленя знайомиться із хатнім кроликом. Користувачі соцмереж знайшли паралелі із мульфільмом про Бембі.

Побачити зворушливі кадри можна на сторінці американця у соцмережі.

Коді не залишив детальних описів, чи сірий кріль із відео є його хатньою твариною, чи він підгледів цю незвичну зустріч де-інде. Відомо, що чоловік живе у містечку Куз-Бей населення якого налічує менше 16 тис. чоловік.

На відео, що виклав американець, видно, як оленя та кріль спілкуються один із одним, оленя облизує кроля, кріль тягнеться до оленяти та зрештою падає з ґанку.

@user882403669 Real life Thumper and Bambi #fyp #foryoupage ♬ Funny Song – Funny Song Studio & Sounds Reel

Американці уже порівняли пару із Бембі та зайцем Тампером із класичного мультфільму студії Волта Діснея. Хоча, звісно, Бембі є персонажем однойменного роману австрійського письменника Фелікса Зальтена, який з’явився значно раніше від мультфільму.

Як писало BitukMedia, на Чернігівщині повідомляють, що дикі зайці усе частіше стали підходити до людей. Особливо це помітно у селах, які спустіли через війну. Тварини там селяться на покинутих подвір’ях.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі