Субота, 27 Липня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Карликовий пудель Сейдж стала переможницею престижної виставки собак

Важливо

Сейдж, трирічний карликовий пудель з Техасу, стала переможницею 148-ї виставки Вестмінстерського кінологічного клубу, яка цього року пройшла в Нью-Йорку. За престижний титул боролися понад 2,5 тис. собак понад 200 порід з усіх 50 штатів Америки та інших країн.

Про це повідомляє BBC.

Собака з екстравагантною стрижкою здобула перемогу над складними суперниками, серед яких велична німецька вівчарка, шовковистий афганський хорт і гордий гігантський шнауцер.

Сейдж обійшла усіх: причому перш, ніж вона здобула головний титул, її також назвали найкращою в категорії “неспортивних” собак.

У конкурсі брали участь близько 2500 собак з понад 200 порід, які в результаті були зведені до семи груп. У фіналі собаки-чемпіони з кожної групи змагались один з одним за головний приз.

Це одинадцятий випадок за історію виставки, коли переможцем став пудель.

Тренер собаки Каз Хосака сказав, що не має слів, щоб описати радість від перемоги його підопічної. Він, крім того, додав, що Сейдж “відмінно виступила” і що він був поруч із нею протягом усього змагання.

Фото – LEGION-MEDIA

Друге місце дісталося німецькій вівчарці Мерседес, яка приїхала зі штату Меріленд.

Найбільше цього року на виставці було собак таких порід, як чихуа-хуа, лабрадор-ретривер, золотистий ретривер, такса, французькі бульдоги та австралійські вівчарки.

Судді визначають переможців, виходячи з опису ідеального представника тієї чи іншої породи. Приділяють увагу, звісно, і виступу тварини на змаганні. Грошові призи не передбачені – учасники змагаються лише за престижний титул.

Фото – LEGION-MEDIA

Як розповідало раніше BitukMedia, обрано найсмішніші фотографії домашніх тварин 2024 року.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі