Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Обрано найсмішніші фотографії домашніх тварин 2024 року

Важливо

Названі фіналісти конкурсу найкумедніших фотографій домашніх тварин Comedy Pet Photo Awards 2024.

Про це повідомляється на його офіційному сайті.

Світлини обирало експертне журі. При відборі воно керувалося якістю фотографій та їхньою комічністю. Серед 30 фіналістів цього року — кіт, що застряг у стіні, черепаха з квіткою, безголовий кінь та кіт-тарзан.

 Фото – David Kertzman / The Comedy Pet Photography Awards
Vera Faupel / The Comedy Pet Photography Awards
Antsyuki Oshima / The Comedy Pet Photography Awards
Фото – The Comedy Pet Photography Awards

Всі фіналісти беруть участь у номінації “Вибір глядацьких симпатій”. Через сайт конкурсу будь-яка людина може проголосувати за фотографію вихованця, яка здається їй найкумеднішою. Всіх, хто проголосував, автоматично записують на розіграш призу. Хтось з них зможе виграти 100 фунтів стерлінгів готівкою. Голосування розпочалося 10 травня, а завершиться 2 червня. Переможців Comedy Pet Photo Awards 2024 оголосять 6 червня.

Конкурс був започаткований професійними фотографами Полом Джойнсоном-Хіксом та Томом Салламом. В такий спосіб вони хочуть відзначити позитивну роль, яку домашні вихованці грають у нашому житті, та підтримати рух захисту тварин.

Як розповідало раніше BitukMedia, знімок сплячого білого ведмедя на крижині біля Шпіцбергена став переможцем Конкурсу фотографій дикої природи в категорії People’s Choice Award. За словами організаторів, у конкурсі проголосували понад 75 тис. людей, це рекордна кількість.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі