Понеділок, 20 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Бабуся з Луцька, яка допомагає топити російські кораблі, отримала подяку від Буданова (ВІДЕО)

Важливо

81-річну бабусю з Волині особисто відзначив очільник Головного управління розвідки України Кирило Буданов. Тамара Лазаренко допомагає топити російські кораблі. “Приходить пенсія – я спершу доначу на дрони, потім купую ліки, а на решту – вже ласощі”, – розповідає жінка.

Про це повідомили у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.

81-річна Тамара Лазаренко з Луцька змусила “вибухнути” соцмережі своїми донатами на дрони ГУР. Відео про те, як бабуся підтримує українських військових, опублікувала її онука.

Пенсіонерка методично записує усі пожертви в старенький зошит. У сусідньому стовпчику – веде перелік затоплених російських кораблів, які вдалося відправити на дно завдяки донатам. Попри невелику пенсію, лучанка щоразу знаходить можливість допомогти своїй армії, кажуть у ГУР.

Своєю чергою начальник ГУР МОУ Кирило Буданов, вражений патріотичним запалом Тамари Онуфріївни, вирішив подякувати їй особисто.

Відео з обліком знищеної ворожої техніки зібрало сотні тисяч переглядів і спонукає інших українців наслідувати приклад волинської бабусі. “Ваш приклад надихає українців продовжувати підтримувати нашу армію, знищувати ворога і наближати українську перемогу”, – сказав у зверненні до пані Тамари керівник розвідки.

Представники ГУР МОУ навідалися до пані Тамари в її день народження, аби висловити подяку. Привітання головного українського розвідника зворушило Тамару Онуфріївну ледь не до сліз.

Як розповідало раніше BitukMedia, волонтер Григорій Янченко (“дядя Гриша”) збирав кошти на ЗСУ навіть в окупованому росіянами Херсоні. Тепер відвідує різні міста України та продовжує свою діяльність. Зараз чоловік мешкає у Луцьку.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі