Понеділок, 20 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

О це так улов! Рибалка спіймав доісторичну 91-кілограмову черепаху та 85-кілограмову щуку

Важливо

У США рибалка упіймав доісторичну 91-кілограмову черепаху та 85-кілограмову щуку за два дні. “Рекордсмени” повернулись назад у воду.

Про це повідомляє Fox News.

Світовий та національний рекордсмен з риболовлі Арт Вестон та професійний гід для рибалок капітан Кірк Кіркленд виловили рідкісну алігаторову черепаху на озері Сем Рейберн. Після чого випустили 91-кілограмову тварину у воду, оскільки вона належить до видів під охороною.

Кіркленд наголосив, що з алігаторовими черепахами треба бути обережними: ця рептилія легко може відкусити пальці. “Весь цей час черепаха стежила за моїми рухами і тримала пащу відкритою, готуючись завдати удару, якщо я зроблю невірний рух”, – розповів Вестон, як вони знімали тварину з гачка.

Наступного дня Кіркленд і Вестон повернулися на озеро і зловили алігаторову щуку вагою 85,3 кг. Вони зважили рибину та випустили її. Чоловіки подали заявку на реєстрацію нового світового рекорду з ваги спійманої на коротку волосінь щуки.

Фото – Art Weston

Минулого року Вестон встановив світовий рекорд, упіймавши 133-кілограмову алігаторову щуку на довгу волосінь.

Алігаторова щука, або Міссісіпскій панцирник, вважається однією з найбільших прісноводних риб. Вона виникла в еоцені, тобто 56-33,9 млн. років тому. Тієї доби з’явилося багато рядів сучасних ссавців.

Як розповідало раніше BitukMedia, у Великій Британії жінка зловила дзеркального коропа вагою 32,9 кг. Це дає їй право претендувати на національний рекорд. Щоправда, його можуть не зарахувати, адже рибалка використала наживку, яка не відповідає правилам.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі