Вівторок, 21 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Століття щирих надій”: 86-річний чоловік одружився зі своїм першим коханням (ВІДЕО)

Важливо

У Китаї 86-річний чоловік одружився зі своїм першим коханням. З дівчиною він познайомився під час навчання в університеті. Весілля відбулося 60 років опісля.

Про це розповіла South China Morning Post.

Чжоу Гуйлінь був студентом юридичного факультету Пекінського університету. Там він познайомився зі своєю майбутньою дружиною Ян Сюгуй. У них почалися стосунки. Попри глибокий зв’язок в молодості, після випуску вони розійшлися і провели десятиліття окремо.

Чжоу присвятив життя освіті: заснував школу у рідному місті Їян в центральному Китаї та багато років був її першим директором. І у нього, й в Ян Сюгуй з’явилися власні сім’ї.

Пара відновила звʼязок після того як обидва овдовіли. Зустріч через багато років надихнула їх, і колишні закохані вирішила провести решту років життя разом, оформивши свій союз весіллям.

За китайськими мірками, весілля вийшло скромним. На святковому бенкеті були присутні лише близькі друзі та родичі.

Всюди були розкидані листівки з проникливими віршами, наприклад: “Протягом шістдесяти років, ми немов ластівки, що розходяться в дорозі. Жодна парчова книга не могла передати глибини нашої туги. Століття щирих надій, і тепер в світлі червоних свічок ми наново пишемо історію нашого першого кохання”.

81-річна наречена танцювала та співала, а чоловік акомпанував їй на тангу — традиційному китайському барабані.

Весілля літньої пари викликало широкий інтерес, і молодята дістали щирі благословення від усієї китайської онлайн-спільноти.

“Це справжнє кохання. Навіть у своєму віці він намагався зустріти наречену жваво. Це не про просто тихо разом. Сьогодні багато хто з тих, хто одружується, не готові докладати таких зусиль”, — відгукнувся один з користувачів. “Це благословення. В такому віці здійснити мрію всього життя! Мої вітання!”, —написав другий. “Їхнє життя зробило повне коло – ось як виглядає справжня реалізація”, – написав третій.

Як розповідало раніше BitukMedia, 79-річний чоловік і 78-річна жінка знайшли один одного та одружилися через 60 років після розірваних заручин. Коли вони були молодими, проти їхнього союзу виступили батьки нареченої. Але від долі не втечеш.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі