Вівторок, 30 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Пробіг від Запоріжжя до Дніпра за 8 годин – спортсмен збирає гроші для захисників

Важливо

Тренер та президент Запорізької обласної федерації карате Анатолій Михайленко за 8 годин подолав відстань від Запоріжжя до Дніпра. Це 70 км. За забіг зібрав 25,5 тис. грн. Таким чином допомагає ЗСУ не вперше.

Про це розповідає Суспільне.

Чоловік розповідає, що це його найдовший забіг. Іноді доводилося робити зупинки для відпочинку, особливо коли починалися судоми.

Найбільш важко було, коли сутеніло і доводилося бігти у темряву. Ліхтарі на дорозі не працюють і єдине світло було від фар машин.

Попри це чоловік ще встигав вести соцмережі, розповідати, скільки він пробіг та скільки задонатили користувачі.

“Як виявилось, мозолі – це взагалі не проблема. Ментальна гра “зупинитись чи продовжувати” – от це було справжнім випробуванням! Через зневоднення, судоми, переохолодження, роздратування по всьому тілу та інші неприємні моменти, що відволікали, було дуже важко тримати психологічний баланс та концентрацію на цілі”, – ділиться враженнями спортсмен.

Бігати із метою зібрати гроші для ЗСУ чоловік почав 3 січня цього року. А уже 14-го пробіг свій перший ультрамарафон – 55 км.

Загалом завдяки своїм марафонам Анатолій Михайленко зібрав 76 тис. гривень на допомогу українським захисникам:

“25 тисяч, мабуть, пішло на ГУР батальйон “Стугна”. Ми просто перевели, бо вони збирають на авто. Друга частина грошей — 20 чи 21 тисяча — пішли на 54 бригаду, на машину, на ремонт. І частину коштів передали на 4 батальйон “Сила свободи”, – розповідає спортсмен.

Як розповідало BitukMedia, 62-річна Людмила Столяренко із Чернівців віддала українським військовим пенсію, яку збирала два роки. Жінка із інвалідністю вимушено переїхала із Донеччини. Тепер наші захисники придбали дрони.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі