Понеділок, 6 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Сотні людей вшанували сонце під час затемнення (ВІДЕО)

Важливо

309 осіб зібралися на Ніагарському водоспаді у канадському місті Онтаріо, одягнені у костюми сонця. Таким чином встановили незвичний рекорд Гіннеса.

Про це Книга рекордів повідомляє на сторінці у Facebook.

Ніагарський водоспад офіційно встановив рекорд із “найбільшого зібрання людей, одягнених як сонце”. Відбулося це лише за кілька годин до повного сонячного затемнення.

Його зафіксували незадовго до полудня 8 квітня. 309 учасників були одягнені у червоні пластикові пончо та яскраво-жовті костюми сонця. Вони зайшли на пором та спостерігали за повним сонячним затемненням посеред річки.

Таким чином, Канада вирвала рекорд у Китаю. У 2020 році у місті Гуанчжоу 287 осіб зібралися, вбрані у костюми сонця, із такої є нагоди.

А Книга рекордів Гіннеса нагадує, що Ніагарський водопад є найбільш відвідуваним водопадом у світі – щороку сюди приїздять 22,5 млн туристів.

Як повідомляло BitukMedia, 5596 людей зібралися в одному місці на Філіппінах, аби утворити анатомічно точну фігуру у формі здорових легень Таким чином встановили рекорд Гіннеса у номінації “найбільший орган, зображений із людей”.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі