П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Не гігієнічно, зате весело – тисячі шматочків маршмелоу розкидали дітям із гелікоптера (ВІДЕО)

Важливо

В одному із американських парків у Детройті, штат Мічиган, дня відбулося щорічне дійство Great Marshmallow Drop. Воно полягає у тому, що дітям із вертольота розсипають просто над дітьми шматочки маршмелоу. Цього року їх було 15 тис. Ласощі можна було обміняти на призи.

Про це повідомляє WDHT Tv.

Захід відбувся у парку Catalpa Oaks County Park. На нього зібралися сотні дітей, в тому числі на колісних візках. Організатори анонсували, що цього року розкидають 15 тис. солодких ласощів.

Організатори наголошують, що марлмелоу із заходу їсти не треба. Вони липкі, без обгортки падають на землю і тому замурзані в бруд.

Натомість, їх можна було обміняти на пакунок цукерок, розмальовки та одноденний квиток до аквапарку. Учасники змагалися у трьох категоріях – 4 роки і молодші, 5-7 років і 8-12 років.

Як повідомляло BitukMedia, восени чеський блогер Каміл Бартошек зняв фільм ONEMANSHOW: The Movie за мотивами свого однойменного шоу. Він обіцяв 22 млн чеських крон ($1 млн) тому, хто відгадає загадку у стрічці. Оскільки ніхто не впорався, Каміл, також відомий як Казма Казміч, розсипав гроші над полем, де зібралися його фанати, за допомогою гелікоптера.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі