Понеділок, 6 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Ну дуже законослухняний! – чоловік обдзвонив чиновників перед полюванням на “снігову людину”

Важливо

Шериф округу Стівенс штату Вашингтон у США повідомив у соцмережах про курйозний дзвінок минулого тижня. Чоловік збирається полювати у квітні на сасквоча – американську “снігову людину”. Тож завдав клопоту не лише шерифу, а й ряду інших потенційно відповідальних чиновників. Дуже хоче, аби усе було згідно із законом.

Про це повідомляє New York Post.

У шерифа, певно, не знали, що відповісти такого цілеспрямованому чоловікові. Адже “сасквоч”, як і інші “снігові люди та деякі інши створіння, – істоти міфічні.

У шерифа відправили чоловіка до служи, яка займається мисливством та рибальством, але там “відфутболили” чоловіка назад. Але той не вгавав, адже їде до Біґ-Мідоу-Лейк на полювання і хоче, аби усе було законно.

Зрештою, шериф знайшов вихід – він пригадав, щоб Біґ-Мідоу-Лейк і ліс, де мисливець збираються полювати, знаходиться в сусідньому окрузі. Тож копи відправили чоловіка туди. Нехай “робить нерви” сусідському шерифу.

“У нас в окрузі немає сасковчів. Ми це точно знаємо. Один із помічтників герифа якраз нещодавно збив на авто один із помічників шерифа”, – йдеться у повідомленні.

Як повідомляло BitukMedia, у загадкового пасма волосся з Бутану знайшовся справжній власник – і це точно не Єті. Британський письменник Ендрю Бенфілд та його друг Річарда Хорсі, які вже кілька років шукають в Гімалаях снігову людину, були вимушені визнати свою помилку.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі