Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Заклад для брутальних і закоханих – чоловік зробив парковку для тракторів біля пабу

Важливо

Власник пабу Anchor Inn у селі Тайдсвелл  у англійському графстві Дербіширі Рік Еллісон зробив паркомісця для тракторів. Каже, дуже популярна ідея. Один 16-річний хлопець навіть привіз на тракторі свою дівчину сюди на побачення.

Про це повідомляє ВВС.

Ідея створити паркомісця спеціально для тракторів виникла під час спілкування із клієнтами якось сама собою, розповідає Рік. Тож її втілили під час ремонту.

Каже, люди бідкалися, що їхні трактори не поміщаються на звичайні паркомісця і навіть надсилали фото своїх “механічних чудовиськ”, аби Рік найкраще підібрав розміри для парковки. Тепер же місцеві селяни задоволені. А сам Рік називає свій паб “першим у світі закладом із гаванню для тракторів”.

А один 16-річний відвідувач навіть привіз на побачення свою дівчину на тракторі у цей паб.

“Він живе у селі, і це єдина машина, яку він може водити. Він приїхав на старому масивному “Ферґюсоні”, а його дівчина сиділа на підніжці. Думаю, вона трохи засмутилася, що довелося їхати на такому транспорті. Але це було дуже весело”, – пригадує Рік.

Однак “Ферґюсон” – це не найбільший транспорт, який бачив Anchor Inn.

“Коли я вісім років тому відкрив свій заклад, сюди приїхав друзяка на гноєрозкидачеві. Це найдивніша річ, яку я бачив у себе на парковці”, – пригадує Рік.

Як розповідало BitukMedia, переселенка із України киянка Владислава Крапивка взялася за відновлення одного із найстаріших валлійських пабів The Lamb (“Ягня”) у Ньюпорті. Вона повторно відкрила заклад на День святого Девіда – національного святого Уелсу. Таким чином відзначила 160-річчя закладу. Місцеві кажуть – це вагомий внесок у підйом місцевої економіки.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі