Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Шукали цілий рік – власники воз’єдналися із садовою статуєю горили

Важливо

Невідомі зловмисники викрали статую горили висотою 2,4 м із розплідника квітів Reynard Nursery у шотландському місті Карлук у березні минулого року. Власники шукали свого Гаррі, як вони назвали статую із склопластика, цілий рік. Зрештою статую повернули власнику.

Про це повідомляє ВВС.

Крадіжка сталася близько опівночі 19 березня минулого року. Зловмисники поцупили Гаррі із території садового центру, прив’язали до вантажівки та повезли у напрямку Глазгоу – столиці Шотландії.

Власник розплідника Ендрю Скотт дуже сумував, адже Гаррі є символом його закладу. Статуя тішила місцевих уже 10 років. Її одягали у костюм Санти, а під час пандемії Гаррі навіть “носив” маску на морді.

У квітні минулого року хтось помітив статую горили, яку перевозили на вантажівці, і надіслав фото Ендрю. Але це виявився лише “брат” Гаррі – подібна статуя тієї ж фірми.

Компанія Bear Scotland, яка займається утриманням деяких важливих доріг у Шотландії, помітила Гаррі на одній зі стоянок на узбіччі на трасі A92. Статую забрали та повернули власнику.

Як повідомляло BitukMedia, ізраїльська влада намагається з’ясувати обставини того, як танк Merkava 2 викрали із місцевого навчального полігону, а потім відправили його на смітник. На щастя, машина була без боєкомплекту.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі