П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Рука не підіймалася різати – торт був як дві краплі води схожим на улюбленця

Важливо

Англійці Анна Рейлтон і Кріс Смоутон із графства Оксфордшир народилися із різницею у два дні. Подружжя вишірило відсвяткувати спільно, і замовило торт, схожий на їхнього собаку Артура. Однак результат їх вразив. Сподіваються лише, що пес ні про що не здогадався.

Курйозну історію розповідає ВВС.

Надзвичайний торт, який як дві краплі води схожий на Артура, виконали у пекарні The Cake Shop  на критому ринку в Оксфорді. Анна каже, любить дивні торти й іноді замовляє там вироби. Але цього разу майстри перевершели самі себе.

Анна каже, що торт вийшов “божевільний”.

“Вони аж надто великі молодці. Вийшло аж надто реалістично”, – каже жінка.

Більше того, торт був такого ж розміру, як і домашній улюбленець породи віппет. Однак 8-річного Артура поява торта, схоже, ні трохи не збентежила.

На відміну від господарів і гостей.

“Я думаю, Артур не помітив його, слава богу”, – каже Анна.

“Найважче було різати торт. Я різала і думала – що ж я наробила!” – пригадує іменинниця.

У кондитерській відповіли, що їм було дуже приємно взяти участь у святкуванні пари. Також вони розповіли, що працюють уже 35 років і можуть виготовити будь-що, що замовить клієнт, “із найточнішою деталізацією”.

Як повідомляло BitukMedia, кондитерка Лара Мейсон приготувала торт у формі Тейлор Свіфт у натуральну величину. Торт зображує співачку у світшоті Kansas City Chiefs – команди з американського футболу, за яку грає Тревіс Келсі, бойфренд співачки.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі