Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Я почуваюся гордою. Не кожного дня вишу на ролетах” – героїні вірусного відео присвятили мурал

Важливо

72-річна валлійка Анна Г’юз нещодавно стала “зіркою” інтернету. Жінка випадково зачепилася за ролети на вході до магазину і піднялася з ними у повітря разом із сумкою. Тепер момент втрати Анною ґрунту під ногами увіковічнили у муралі. Пенсіонерка ставиться до всього із гумором і каже – почувається гордою.

Про це повідомляє ВВС.

Відео неприємного, але курйозного випадку за участі Г’юз зняла камера відеоспостереження. На ньому видно, як жінка стоїть біля ролетів. Продавець починає піднімати їх, аби відкрити магазин.

Ролета чіпляє жінку ззаду за пальто і підіймає вгору. Втративши землю під ногами, Г’юз хапає свою сумку і продовжує підійматися разом із нею. При цьому жінка не панікує, не намагаються зірватися донизу і не гукає на допомогу.

Зрештою, продавець помічає Анну, яка висить за вікном, опускає ролету і звільняє жінку. Відео із цим випадком переглянули мільйони разів.

Анна розповідає, що відчула, що її пальто підіймається, а з ним і вона. Спробувала відчепитися, але не змогла. Тож так і довелося чекати власника торгової точки. Каже, дуже боялася, що впаде і розіб’є голову.

“Думала, що там я й зустріну свою смерть”, – пригадує жінка.

Але все обійшлося.

Анну запитали – чому вона трималася за свою сумку на колесах. Жінка відповіла:

“Я не знаю. Я хотіла тримати хоч якийсь баланс”.

Жінка сама сміється із пригоди, у яку потрапила. Обіцяє у майбутньому завжди наносити макіяж на випадок, якщо раптом ще потрапить у якусь курйозну ситуацію і це знімуть камери відеоспостереження. Однак і сміється:

“Я не дозволяю славі упасти мені на голову”, – жартує

На питання, як вона зараз почувається, відповідає:

“Гордою. Я не кожен день вишу на ролетах”.

Подія відбулася 4 березня у валлійському місті Ронта-Кінон-Тав. Тепер на ролетах магазинчику Bestone мережі Tonteg Stores, де висіла Анна, вуличний митець Tee2Sugars намалював графіті.

33-річний художник живе за 11 км від місця подій, але приїхав, аби увіковічнити момент. Каже, його запросив сам власник магазинчика. Робота зайняла 2 години. Художник зізнається – довелося постаратися, адже ролети – не найкраща поверхня для малювання.

“Блискуче. Дуже красиво. Молодець, молодець”, – оцінила Анна мурал.

Магазинчик Bestone торгує бакалією, пряжею та іншими недорогими повсякденними речами. Анна працювала там прибиральницею кілька років. Тепер вона має власний брелок для керування ролетами – аби більше нещасних випадків не повторювалося.

Хоча жінка каже, що засвоїла урок, і більше ніколи не буде ходити біля ролетів.

Як повідомляло BitukMedia, стінопис Brexit знаменитого Бенксі, який вперше з’явився за рік після того, як Велика Британія проголосувала за вихід з ЄС, зник назавжди разом з будівлею, на якій його було намальовано. Будинок у прибережному місті Дувр знесли. На сьогодні це остання мистецька інсталяція невловимого вуличного митця, що була видалена або демонтована.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі