Неділя, 28 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Гурт шукає вокаліста – попередній поїв басиста жіночим гормоном, щоб відбити наречену

Важливо

Американський хард-кор гурт Llorona шукає нового вокаліста. Попередній – із псевдонімом “Дієго” зізнався, що потай давав басисту жіночий гормон – естроген. Так “Дієго” хотів мати більш маскулінний вигляд та відбити у товариша наречену.

Про це повідомляє Metal Injection.

Гурт Llorona розповів про інцидент у серії сторіс у своєму Instagram. Зараз сторінка групи не доступна, тож куди писати потенційним кандидатам – не ясно.

Згідно із заявами, “Дієго” сам зізнався у скоєному, коли напився.

“Дієго” розповів, що потай підсипав басисту із псевдонімом Sixx жіночий гормон у напої, які той пив у тренувальній залі. Таким чином він сподівався, що “розкачається” швидше і краще за товариша і відіб’є у нього наречену – Кароліну.

Як ідеться у одному із постів, дози естрогену були великими і саботаж “Дієго” тривав п’ять місяців.

“Тупий спосіб мислення печерної людини”, – прокоментували вчинок екс-вокаліста у гурті та назвали його повіденку “тривожною і такою, що викликає занепокоєння”.

У результаті Sixx лишився із Кароліною, але пережив важкі наслідки отруєння естрогеном і витратив тисячі доларів, аби зрозуміти, що відбувається.

“Отримав виразку шлунка, м’язову втому і помітні зміни у психіці”, – скаржиться басист.

Ну і тепер йому доведеться кілька місяців лікуватися у ендокринолога, аби привести гормональний фон до ладу.

Пізніше сторінка запостила повідомлення від “Дієго”, який сказав, що йому справді шкода, що він втратив розум від Кароліни, і що він більше ніколи не буде виступати на сцені.

Як повідомляло BitukMedia, “жива музика” викликає у мозку сильнішу емоційну реакцію, ніж прослуховування музики з пристрою. Як показало дослідження, проведене в Цюріхському університеті, при живому прослуховуванні активізується одразу багато ділянок мозку. Вчені припускають, що живе звучання має глибоке еволюційне походження.у.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі