Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Найсексуальніший митець: премію Золотий Ліфон 2024 отримав голос Радіодиктанту

Важливо

Актор Олексій Гнатковський отримав цьогоріч Премію “Золотий Ліфон 2024”, яка відзначає найсексуальних митців України. Гнатковський став голосом Радіодиктанту 2023, а також з’явився в одній з головних ролей у стрічці “Довбуш”.

Про це йдеться на сторінці премії у Facebook.

“Івана Довбуша вигадали тільки для того, щоби ми дізналися, який фантастичний цей Олексій Гнатковський. Він нам імпонує у гніві. Коли злиться на російськомовних, коли свариться на глядачів, які не вимикають телефон чи базікають під час вистави. Від нього віє силою, сталлю і хочеться слухати та дивитися в очі. Очі — окремий світ, безмежні до шаленства. Голос — оксамитовий. Харизма — належного розміру. Ой, чи правильно — масштабу. Акторська гра, що заворожує і закохує. Свідомість і відповідальність. Великий талант імпровізації, винахідливість, гострий розум. І почуття гумору — бо без цього секс-символом не станеш. Ну й красунчик, нівроку”, пояснили свій вибір представники премії.

Організатори додали, що спершу розмірковували про доречність нагородження у цьому році, проте після перегляду стрічки “Довбуш” зрозуміли, що Гнатковський заслуговує на нагороду. “І з цього натхнення таки запустили голосування. І наші симпатії знайшли відгук у серцях усіх — з величезним відривом. Дякуємо всім, хто голосував — адже в нашій премії немає журі, переможця обирає народ”, — йдеться у дописі.

У коментарях під дописом лише схвальні відгуки щодо вибору Олексія Гнатковського володарем “Золотого ліфону”. “Як то кажуть – без варіантів. Справедливо і заслужено”, “неперевершений газда жіночих сердець”, “його Іван – мій краш. Всі сни і фантазії про нього” тощо.

Нагадаємо, минулого року рейтинг народної відзнаки “Золотий Ліфон” очолив 47-річний Артем Полежака, поет та автор багатьох сучасних українських пісень. Тепер він – кулеметник у нацгвардії та найсексуальніший митець України, який воює в лавах ЗСУ. 

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі