Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Фанат фільму “Назад у майбутнє” розігнався на дитячому авто до майже 150 км/год (ВІДЕО)

Важливо

Студент із Німеччини Марсель Пол модифікував дитячий електромобіль та зміг розігнатися на ньому до 148,5 км/год. Таким чином чоловік встановив світовий рекорд. Однак іграшці для переміщення у часі, як у фільмі “Назад у майбутнє”, очевидно, забракло гігаватт.

Про винахідника повідомляє Книга рекордів Гіннеса.

Марсель навчається на інженера-електрика в Університеті прикладних наук міста Фульда. Каже, метою було розігнатися до 141,6 км/год. Саме таку швидкість набирало модифіковане авто “Дока” DeLorean DMC-12 для переміщення у часі.

Над модифікацією машини студент працював 10 місяців.

Однак, юнак перевершив свої сподівання і розігнався верхи на своєму винаході до 148,454 км/год, що є світовим рекордом серед поїздок на модифікованих іграшкових машинах.

Але потрібної потужності у 1.21 гігават, потрібної для мандрівки у часі у культовому фільмі, електромотор іграшки, звісно, не дав.

Як повідомляло BitukMedia, Леслі Гарріс із Нової Зеландії став рекордсменом Книги рекордів Гіннеса як найстаріший байкер у світі. Він здобув це звання за три місяці до свого 98-го Дня народження, під час мотофестивалю в Окленді.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі