Понеділок, 6 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Незвичний спосіб помститися – компанія перетворить старі любовні листи на туалетний папір

Важливо

Австралійська компанія із переробки паперу Who Gives A Crap пропонує до Дня усіх закоханих проєкт “Змий свого колишнього” (чи “колишню”, в оригіналі – Flush Your Ex). Компанія збирає любовні листи, які перетворить на туалетний папір. Можна позбутися і від непотребу вдома і від старих почуттів, кажуть.

Про це повідомляє UPI.

Компанія Who Gives A Crap має історію у понад 10 років. Вона виготовляє екологічний папір із бамбука та будує сучасні туалети у бідних країнах – на це іде 50% прибутку.

Тепер же пропонує усім, чиє серце розбите через невдалі стосунки, позбутися нагадувань про них у незвичний спосіб.

“Перетвори біль від розбитого серця у туалетний папір”, – йдеться у лозунгу кампанії Flush Your Ex.

“Надішліть нам старі любовні листи, які займають місце у ваших думках та шухлядах для шкарпеток. Ми передами їх на наше виробництво, де магічним чином перетворимо вис*р вашого партнера у туалетний папір”, – йдеться у повідомленні на сайті.

“Тому що ніщо не може бути кращим свідченням, що стосунки завершені, ніж коли ти відправляєш ці солодкі дурниці туди, де їм і місце”, – додають у компанії.

Слати любовні листи можна в офіси компанії у Австралії, Британії та США. Прийматимуть їх до 29 лютого.

Як розповідало BitukMedia, директор сінгапурської компанії, яка займається перегонами дронів D1 Racing, К. Ковшиґан подав до суду позов проти жінки Нори Тан. Жінка відмовилася з ним зустрічатися. Ковшиґан хоче стягнути з неї $2,3 млн за те, що вона завдала шкоди його “зірковій” репутації та спричинила душевну травму.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі