Вівторок, 7 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Поїсти і не заплатити: затримали “ресторанного пірата”

Важливо

У Нідерландах заарештували 58-річного чоловіка, відомого як “ресторанний пірат”. Він став прокляттям власників ресторанів міста Делфт. За останні кілька років шахрай не оплатив рахунок в ресторанах щонайменше 127 разів.

Про це розповідає Oddity Central.

Чоловік “погорів” під час симулювання інсульту в одному із закладів Делфта. Медики, які прибули на місце після огляду “пацієнта”, зрозуміли, що він прикидається, і відмовилися везти його до лікарні, як той просив.

Власник ресторану пішов назустріч чоловікові, запропонувавши сплатити рахунок за зниженою ціною, і той погодився.

Відвідувач сказав ресторатору, як його звуть і де він живе, але фельдшер зауважив, що кілька хвилин тому чоловік називав лікарям зовсім інше ім’я та адресу.

Ресторатор викликав поліцію, яка доправила чоловіка до відділку та перевірила його документи. З’ясувалося, що затриманий є відомим “ресторанним піратом”. Серед його “подвигів” щонайменше 127 скарг про несплату рахунків. Попри цивільний позов проти шахрая, ніхто не зміг змусити його зупинитися.

Зараз неясно, чи перебуває чоловік під вартою і чи зобов’яжуть його сплатити тисячі євро, які він винен місцевим ресторанам. Закони про конфіденційність не дозволяють власникам інших закладів дізнатися ім’я та зовнішність чоловіка, тому вони не можуть захистити себе від його шахрайства.

Як розповідало раніше BitukMedia, власник ресторану в Австралії мало не закрив свій заклад через встановлені за стандартними налаштуваннями на iPhone та iPad мапи. 

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі