Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Дозволити їй рости: жінка потрапила до Книги рекордів, відростивши волосину завдовжки 18 см

Важливо

Мейсі Девіс-Сазерленд з міста Трейсі (штат Каліфорнія, США) встановила світовий рекорд, відростивши найдовшу волосину на руці серед жінок. Це той самий випадок, коли для рекорду достатньо просто нічого не робити.

Про це повідомляє сайт Книги рекордів Гіннеса.

Американка, яка цього місяця опинилась в Книзі рекордів, тільки і зробила, що перестала доглядати за своїми руками.

Мейсі Девіс-Сазерленд вже і не пам’ятає, коли у неї почало активно рости волосся на руках. Але у 2012 році, коли вона навчалася у старшій школі, зауважила, що її волосинки набагато довші, ніж в ровесниць. Вона могла б і далі не бачити в цьому нічого унікального, але на цю її особливість звернув увагу брат подруги.

У відповідь на зауваження уважного підлітка Мейсі сказала, що нічого не робитиме, і вирішила дати волоссю рости, як йому заманеться. Ще й пожартувала, мовляв, волосся на руках якось приведе її до Книги рекордів Гіннеса. Вже невдовзі Мейсі помітила, що її волосся приблизно на сантиметр довше, ніж в однолітків. З роками воно росло і росло, і нарешті сягнуло довжини в 184 мм.

Фото – guinnessworldrecords

У сім’ї та друзів дівчину вважають унікальною, а її волоски – “найдивовижнішою і найвеселішою річчю”. Єдине, що непокоїло Мейсі, так це те, що волосся на її руках за законом підлості випаде, щойно вона подасть заяву до Книги рекордів Гіннеса. На її щастя, цього не сталось.

Мейсі зізнається, що і надалі дозволить своєму волоссю вільно рости. І навіть сповідається побити власний рекорд, ставши беззастережним рекордсменкою як серед жінок, так і серед чоловіків.

Як розповідало раніше BitukMedia, 7-річна киянка Дарина Комарчук стала володаркою найдовшого волосся в Україні у своїй віковій категорії. Довжина її пасм становить 103,5 см.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі