Субота, 4 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Айс Бакет Челендж – для слабаків! Жінка три години провела у кубі з льодом (ВІДЕО)

Важливо

Мешканка Польщі 48-річна Катажина Якубовська провела у кубі, наповненому льодом, три години. Так вона встановила світовий рекорд. Каже, найважче було переконати присутніх, що з нею все гаразд.

Про це повідомляє сайт Книги рекордів Гіннеса.

Катажина працює дизайнеркою. Каже, зважилася на рекорд, аби випробувати себе та заохотити більше жінок брати участь у рекордах із льодом.

Вона простояла, засипана по голову льодом, 3 год 6 хв і 45 сек. І встановила відповідний рекорд серед жінок.

“Я вірю, що ми, жінки, маємо більшу міць. І якщо ми чогось хочемо, то ми це можемо”, – каже вона.

Перед тим, як Катажина наважилася на цей рекорд, вона пройшла багато медичних тестів, аби переконатися, що їй він не зашкодить.

Каже, під час рекорду не відчувала болю чи дискомфорту, просто холод. Те, що витримала аж три години, каже, то тому, що її мозок повністю контролював ситуацію. І у певний момент вона могла свідомо дати сигнал тілу тремтіти, аби зігрітися.

“Найважче було заспокоїти авдиторію і переконати, що це нормальний процес. Бо коли половина часу спливла, і вони побачили, як я тремчу, вони були перелякані”, – пригадує жінка.

Тим не менш, її температуру і стан свідомості постійно вимірювали.

“Я звичайна жінка, яка мріяла стати рекордсменкою Гіннеса і стала”, – каже Катажина. Тепер вона мріє про ще більш серйозні льодяні рекорди.

Як розповідало BitukMedia, 13-річна американка Ейвері Емерсон Фішер встановила світовий рекорд, виконавши 38 фокусів за 3 хв. Весь цей час дівчина був в акваланзі під водою.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі