Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Найкращий двірник Львова” повернувся із мандрівки Європою – вперше з донькою побували за кордоном

Важливо

Переможець конкурсу “Найкращий двірник Львова — 2023” Богдан Єсип повернувся із мандрівки Європою, яка була призом конкурсу. Чоловік уже 13 років прокидається о 5:30, щоб доїхати з-за міста та прибрати біля Палацу Потоцьких.

Про це розповідає Суспільне.

“Пильную роботу, щоб була чистота і порядок, щоб люди мене хвалили. Люди йдуть по дорозі, здоровкаються, дякують, що тут прибираю, пильную”, — розповідає про себе Богдан Єсип.

Єсип живе у передмісті Львова селі Горбачі, на роботу добирається електричкою. Для цього щодня встає о 5:30.

Минулого року він виграв щорічний конкурс двірників у Львові. Його організовує мерія, а обирають переможця містяни. Призом була подорож до Європи. Чоловік поїхав туди разом зі доньокю Марією. Для них обох це була перша поїздка за кордон.

Коли люди чули українську мову, то вітали чоловіка із донькою словами “Слава Україні”.

“Я був у Празі, я був у Будапешті, був у Відні, Австрія. Ходили по Празі, робили знимки, фотографували, цікаве місто. Я дякую, що я перший раз поїхав за кордон, дуже цікаво, піца, екскурсії. Я з дочкою ходив по місту, люди слухали нашу розмову, то чеська й українська дуже подібна мова. Як чули, то до нас говорили: “Слава Україні”, відповідали “Героям Слава”, — розповідає Богдан.

Як розповідало BitukMedia, в Ірпені під Києвом працівник комунального підприємства “Управління благоустрою міста” Віктор Школьник врятував собаку місцевої мешканки. Чоловік голим зайшов у вкритою кригою річку Ірпінь, аби витягти чотирилапого. Температура повітря була -13 градусів.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі