Неділя, 28 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Віз на благодійний аукціон – Шварценеггера оштрафували на 35 тис. євро за незаконне провезення годинника

Важливо

17 січня в аеропорту німецького Мюнхена затримали голлівудського актора та політика Арнольда Шварценеггера. Він намагався провести незадекларований годинник Audemars Piguet вартістю 26 тис. євро. Каже, хотів продати його на благочинному аукціоні перед початком Всесвітнього кліматичного самміту. Тепер зірка нещодавнього серіалу “Попадос” має заплатити штраф.

Про це розповідає BILD.

Шварценеггер летів на виступа на Всесвітній кліматичний самміт у австрійському місті Кіцбюель- останнім часом актор і політик з’являється на майданчиках, присвячених зміні клімату. Для пересадки він обрав німецький Мюнхен.

Співробітники аеропорту при оглядів Шварценеггера виявили у нього швейцарський годинник Audemars Piguet, документи на який “зірковий гість” не оформив належним чином. Такий годинник вважається предмедом розкоші і мав бути зазначений як імпорт – актор привіз його із США.

У мережах з’явилося фото, де Шварценеггер тримає коробку, ймовірно, із тим самим годинником, на фоні митниці.

Шварценеггер пояснив, що годинник є унікальним, його виготовили спеціально для нього. І він мав стати лотом на благочинному аукціоні.

Тепер Шварценеггер має заплатити штра у розмірі 35 тис. євро – повну суму вартості годинника 26 тис. євро, податок у розмірі 4 тис. євро євро та штраф у розмірі 5 тис. євро.

Як розповідало BitukMedia, у Стамбулі пасажирський літак турецької авіакомпанії Turkish Airlines не зміг злетіти за розкладом. Причиною повернення лайнера в термінал аеропорту став кіт, який втік від господарки і вештався по салону. Жінка намагалася непомітно провезти улюбленця без документів.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі