Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Більше 10 тис. порцій на місяць – у Києві запрацювала благодійна кухня гарячих страв

Важливо

Український продовольчий фонд Food Foundation UA створив благодійну кухню та ресторан Noble Kitchen для переселенців, які потребують продуктів у Києві. Планують доставляти більше 10 тис. обідів для ВПО.

Про це розповідає ШоТам.

Ukrainian Food Foundation уже 4-й рік рятує від утилізації надлишки продуктів харчування та напоїв у магазинах та у виробників. Продукти, які ще не встигли зіпсуватися, передають людям, які потребують їжі.

Тепер для переселенців, які потребують продуктової підтримки, працюватиме кухня. Волонтери хочуть забезпечити ВПО гарячим і різноманітним харчуванням.

Разом з кухнею організація відкрила благодійний ресторан, де планують проводити вечори для ВПО. Проєкт підримує  PepsiCo Foundation.

“Команда ресторану ставить за мету — створити ком’юніті, де люди можуть разом провести час, поспілкуватися та відновитися емоційно, а головне — смачно поїсти”, – каже співзасновник Українського продовольчого фонду Андрій Береговий.

Як розповідало BitukMedia, Сергій Сидоров раніше працював далекобійником. Після ДТП чотири роки пролежав прикутим до ліжка та втратив зір. Потім одужав завдяки масажу. Тепер сам безкоштовно допомагає українським військовим.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі