Понеділок, 6 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Оце ажіотаж – охочі подивитися “Конотопську відьму” обвалили сайт театру у гонитві за квитками

Важливо

Національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка оголосив про продаж квитків на популярну виставу “Конотопська відьма”. Бажаючих виявилося стільки, що сайт театру не витримав. Там приносять вибачення, кажуть – не розрахували.

Про це повідомляє театр на сторінці у Facebook.

У коментарі до допису користувачі соцмереж розкритикували театр – кажуть, дарма опублікували точну дату продажу квитків на січень наступного року. Крім того, дехто припускає, що співробітники театру перепродують квитки на популярне дійство.

Люди у коментарях просять показувати виставу частіше та повернути “Енеїду” Котляревського – кажуть, у нинішні часи людям дуже потрібна енергія.

“Ми просимо вас, дорогі наші глядачі, набратися терпіння. Ми щиро раді, що вистава “Конотопська відьма” має такий попит, але глибоко засмучені через всі звинувачення в недобросовісному продажу квитків, які лунають на нашу адресу.Ми гратимемо цю виставу не один рік, запевняємо, всі охочі зможуть її побачити й не один раз”, – написали театрали.

Як розповідало BitukMedia, українську оперу GAIA-24 покажуть на відкритті Міжнародного фестивалю опери, музики та театру O.Festival в Нідерландах. Твір композиторів Іллі Разумейка та Романа Григоріва присвячений руйнівній діяльності людства та зокрема підриву Каховської ГЕС.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі