Неділя, 5 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Перемагає кенгуру: Comedy Wildlife Photo Awards 2023 обрав найкращі кумедні фото тварин

Важливо

Організатори британського конкурсу кумедних фотографій дикої природи Comedy Wildlife Photography Awards оголосили переможців 2023 року. Головний приз взяв знімок австралійського фотографа Джейсона Мура “Уявна гітара Ру” (Air Guitar Roo).

Журі вважає, що в цьому чудовому знімку втілено все те, що є Comedy Wildlife. До того ж фотографія користується великою популярністю у соцмережах.

Це світлина “кенгуру-рокера” – сумчасте стоїть у такій позі, наче грає на уявній гітарі. “Цей приголомшливий знімок також переміг у категорії “Тварини суші”. Як наш чемпіон 2023 року, Джейсон виграє чудовий першокласний тур “Кенійське сафарі” від компанії Alex Walker’s Serian, а також чудову фотосумку від ThinkTank та унікальний трофей ручної роботи”, – йдеться на сайті премії.

Щоб обрати переможця, судді Comedy Wildlife Photo Awards вивчили понад 1800 неймовірних світлин з 85 країн світу.

Організатори відзначили ще кілька знімків та оголосили їх переможцями у різних категоріях. Серед призерів опинились фото видри-балерини, щасливого кенгуреня, стомленої сови, доброзичливої черепахи і не тільки.

Як розповідало раніше BitukMedia, Північноамериканська асоціація фотографії природи NANPA обрала найкращі фотографії дикої природи 2023 року.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі