П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Із багажника звисало волосся – жінка тиждень лякала сусідів, але все закінчилося сміхом

Важливо

26-річна Софі Мілн із новозеландського міста Крайстчерч тиждень не давала спокою сусідам, і ті зрештою викликали копів. Із багажника автомобіля Софі звисало пасмо жіночого волосся, і люди підозрювали кримінал.

Про це розповідає UPI.

Справа в тому, що Софі викладає курси перукарів. А у багажнику у неї була голова манекена, яку вона використовувала для занять зі своїми учнями. Жінка необережно затисла перуку манекена дверцями багажника – і таким чином близько тижня лякала сусідів, які почали ширити страшні плітки.

Поліціянти приїхали до Софі та сказали, що вони отримують “численні” дзвінки від стурбованих мешканців міста. Жінка відкрила капот і показала голову Шер – саме так звати манекена.

“Загалом, ми завжди за те, щоб люди пильнували і телефонували нам у разі підозр. Краще хай потім виявиться, що нічого страшного, ніж буде ситуація, яка потребує поліцейского втручання, а ми її прогледимо”, – кажуть у поліції.

Як повідомляло BitukMedia, помічник американського шерифа округу Гіллсборо у штаті Флорида Скот Прачт отримав наймиліший виклик у своєму житті. Місцевий хлопчик зателефонував 911. Коли коп прибув на місце, малюк пояснив, що захотів просто обійняти Скота.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі