П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Давай, мала!”: качка Морщинка втретє пробігла Нью-Йоркський марафон (ВІДЕО 🔥)

Важливо

Качечка на прізвисько Морщинка в листопаді втретє пробігла Нью-Йоркський марафон і здобула медаль. Її господарі опублікували відео в TikTok та на YouTube.

Про це розповідає Yahoo.

Скільки часу знадобилося птахові на подолання дистанції, невідомо. Судячи з відео, Морщинка почала забіг у ранковий або денний час, а закінчила з настанням темряви.

Попередньо Морщинка підкріпилась огірком. Під час марафону качці пропонували пончик, але вона відмовилася. На дистанції Морщинка та її господар робили паузи, щоб сфотографуватися з усіма охочими та привітати шанувальників. Зустрічали качку дуже тепло.

Морщинка бере участь у Нью-Йоркському марафоні з 2021 року. Вона завжди біжить дистанцію у спеціальних черевичках з перетинками, що захищають її лапки. В очікуванні марафону птах тренується в інших локаціях, наприклад, на подвір’ї.

Фото – Justin Wood and Joyce Kung
Без медалі птах не залишився. Фото – Aly Ellis

Господар має власний канал на YouTube – за життям і пригодами Морщинки стежать понад 2,3 млн підписників. А в TikTok – 4,3 млн. Качка спокійно подорожує зі своїми господарями містом: їздить у метро, ​​відвідує кафе та бере участь у художніх виставках. Після участі у марафонах популярність крилатої блогерки підскочила у рази.

Щорічно в листопаді в Нью-Йорку проводять марафон, який збирає 50 тисяч бігунів та понад 2 млн глядачів.

Як розповідало раніше BitukMedia, 87-річний українець став найстаршим учасником легендарного Нью-Йоркського марафону.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі