Неділя, 5 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Павук переходив дорогу і спричинив автокатастрофу

Важливо

Американський тарантул із Долини смерті спричинив ДТП. Павук переходив дорогу, а швейцарський турист за кермом авто пошкудував членистоногого і вдарив по гальмах. Найбільше постраждав мотоцикліст, який влетів у авто ззаду.

Про це повідомляє New York Post.

Подія сталася 28 жовтня, кажуть у нацпарку Долина смерті. Туристи зі Швейцарії орендували будинок на колесах і їхали ним по шоці, яке перетинає національний парк.

Раптом на дорозі з’явився таранталу. Водій вдарив по гальмах, аби вберегти членистоногого. Натомість 24-річний канадський мотоцикліст на швидкості влетів ззаду у фургон. Чоловіка доправили до лікарні.

Павук же вийшов із ДТП без жодної подряпини,

Керівництво нацпарку все ж ирішило зробити попередження, аби уникнути таких інцидентів в подальшому. Водіїв просять їхати повільно, особливо спускаючис із крутих пагорбів.

Як повідомляло BitukMedia, в Австралії вчені знайшли новий вид павуків і назвали його Venomius tomhardyi – на честь Венома та актора Тома Гарді, який його зіграв. Візерунок на тілі членистоногих нагадав дослідникам обличчя антигероя зі всесвіту Marvel.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі