Середа, 8 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Подивитись на “своїх”: музей археології провів екскурсію для нудистів

Важливо

У Барселоні Музей археології Каталонії провів спеціальну екскурсію для нудистів. 90-хвилинний тур став результатом співпраці з Catalon Naturism Club. Оголені люди роздивлялись статуї оголених давноьогрецьких воїнів.

Про це пише Reuters.

Відвідувачі оглянули виставку “Бронзи Ріаче” з фотографіями Луїджі Спіна, на яких зображені дві великі грецькі бронзові статуї оголених воїнів V століття до нашої ери – їх знайшли в 1972 році поблизу муніципалітету Ріаче, Італія..

“Ми хотіли зробити цей візит більш яскравим, ніж типова екскурсія з гідом”, — розповів гід Едгард, який також пішов без одягу. “Ми хотіли, аби люди, які прийшли подивитися на мистецтво, відчули те саме, що і статуї, на які вони дивляться”.

Веб-сайт музею пообіцяв відвідувачам можливість “помилуватися роботами, позуючи в тій самій ситуації, що й вони – повністю оголені та в оточенні інших тіл”.

Фото – Instagram/ club.catala.naturisme

59-річна медпрацівниця Марта, яка відвідала виставку, зауважила, що така екскурсія допомогла краще зрозуміти: оголеність існувала завжди, і тіла не повинні бути джерелом сорому ні для кого.

Як розповідало раніше BitukMedia, майже тисяча людей оголилися для інсталяції відомого фотохудожника. Цього разу у Фінляндії.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі