П’ятниця, 17 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Із неба спустився – поліція не знає, звідки на вулиці з’явився покинутий сарай

Важливо

Поліція міста Ірвіндейл в американському штаті Каліфорнія з’ясовує, звідки посеред вулиці з’явився старий сарай. Копи жартують про країну Оз, але ні відьму, ні власника будиночка не знайшли.

Про це повідомляє UPI.

Сарай знайшли на вулиці із промовистою назвою Альфа-стріт. Він наполовину перекриває тротуар, а наполовину займає проїжджу частину. Судячи із зовнішнього вигляду, будиночок покинули уже дуже давно.

Примітно, що на камерах відеонагляду немає запису про те, хто і як встановив будівлю посеред вулиці.

Копи жартують – “це якийсь новий погляд на поняття пересувний будиночок”. Вони обережно повантажили сарай на вантажівку та відвезли у невідомому напрямку.

“Нам зателефонувала невідома, назвемо її Дороті, і сказала, що будинок в прямому сенсі опустився з неба на землю. У цьому році вперше в історії було попредження про торнадо у Лос-Анджелесі, тож ми думаємо, що воно і стало причиною”, – написав місцевий поліцейський відділок у Facebook.

“Не хвилюйтеся, жодна відьма не постраждала”, – додають правоохоронці.

Копи натякають на роман “Дивовижний чарівник Країни Оз” американського письменника Лімана-Френка Баума. Саме торнадо переніс дівчинку Дороті разом із її будиночком та її песиком Тото у чарівну країну. Будинок, який опустився з неба, розчавив місцеву злісну відьму.

Як розповідало BitukMedia, дивне традиційне дійство повторилося цього року у Плімутському державному університеті у Нью-Гемпширі, США. Хтось почепив два гарбузи на шпилі годинникової башти Раундса. Традиція триває із 1970-х, але ніхто не розуміє її мети. Та й дістатися до шпилів доволі складно.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі