Субота, 4 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Не могла дочекатися – хто виграв змагання найледачіших людей світу

Важливо

Лідія Маркович та Філіп Кнезевич – обоє із Чорногорії – стали переможцями Конкурсу лежання, змагання “найлінивіших” людей у світі. Вони обоє пролежали 1200 годин.

Про це повідомляє Sarajevo Times.

Переможців оголосили 9 жовтня. 23-річна косметолог Лідія Маркович із міста Никшич віддала свою 1 тис. євро на благочинні цілі. Каже, гроші для неї в цій справі – не головне.

“Не могла вже дочекатися, щоб прийти і відпочити. В цьому не було нічого складного. Знаєте, як добре, коли ти знаєш, що на завтра у тебе немає жодних обов’язків, і ти можеш просто насолоджуватися собою”, – каже Лідія.

Однак потім дівчина зізналася, що три роки тренувалася до участі у змаганнях. Як? Коли не мала чого робити, просто лягала і лежала.

“Я вже не могла дочекатися. Як тільки оголосили набір учасників, я була першою, хто подала заявку і першою, хто прийшов на конкурс”, – пригадує Лідія.

“Я тут не заради грошей, а для того, щоб перемогти себе. Це психологічна гра. Моя сім’я приходила і благала мене встати, обіцяючи, що самі дадуть мені тисячу євро. Але ні. Я хочу перемогти – я йду до кінця”, – сказала Лідія.

Як розповідало BitukMedia, конкурс вперше провели в Чорногорії 12 років тому, аби висміяти популярний міф про лінь чорногорців, пояснила Радоня Благоєвич, організаторка і власниця курорту Брезна. За правилами конкурсу, стояння або сидіння вважають порушенням і підставою для негайної дискваліфікації. Кожні вісім годин учасники мають 10 хвилин, щоб сходити в туалет. Вони також можуть читати і використовувати мобільні телефони та ноутбуки.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі