Субота, 4 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Хоча б люди посміялися” – модель у костюмі грудки шерсті врізалася в глядачів на показі в Парижі

Важливо

Модель Міджон Вудс врізалася у перший ряд глядачів під час показу колекції Ready-to-Wear Spring 2024 Крістіана Коуена на тижні високої моди у французькому Парижі. Жінка носила костюм величезної грудки шерсті, який повністю затуляв їй зір. Для моделі і модельєра це була перша поява на подіумі такого рівня.

Про це повідомляє New York Post.

Як видно на відео, які з’явилися у мережі, Міджон іде до своїх партнерок на подіумі, але потім заплутується, натикається на глядачів у першому ряду і падає. Сама модель розповіла, що їй знадобилася допомога сімох чоловік, аби підвестися.

“Колекція була натхненна іконою панку Пітом Бернсаом, і для свого паризького дебюту я хотів зробити щось таке ж підривне, як його кар’єра”, – каже Коуен.

Він пояснює, що величезна хутряна куля – це насправді бальна сукня. Міджон каже, що майже нічого не бачила у своєму костюмі, хоча в ньому і були отвори для очей. Бачила лише розмиті тіні.

Подія стала джерелом мемів на Заході. Міджон і Коуен теж ставляться до ситуації із гумором.

“Я ніколи не очікувала, що мій перший паризький показ мод охопить мільйони людей по всьому світу і стане справжнім феноменом. Я не можу перестати сміятися із мемів, які вони роблять. Люди зараз переживають важкі часи, і цей випадок змусив їх посміхнутися”, – каже модель.

Як повідмляло BitukMedia, перший лейбл у світі від українських військових Cubitus Dei презентував у столиці Франції – Парижі свою першу колекцію Fire of Liberty. Творці надихалися образом жінок-воїтельок.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі