Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Вони функціонують – на Волині встановили найбільші навушники AirPods у світі

Важливо

Митець із Ковеля на Волині Олег Годунов створив скульптуру у вигляді навушників AirPods від Apple. Каже, це найбільша модель таких навушників у світі. Вони мають динаміки і з них можна слухати музику.

Про це повідомляє Zaxid Net.

Ідея створити величезні навушники з’явилася ще три роки тому, розповідає художник. Тепер профінансувати проєкт взявся власник одної зі мереж ресторанів.

Годунов каже, що його скулптура є антивандальною. частина навушника виготовлена з поліпропіленової труби, яку витримує високе навантаження. Також навушники покриті витривалим скловолокном та пофарбовані фарбою для автомобілів.

В один із навушників вмонтований динамік – до нього можна підключитися через “Блютуз” та слухати улюблену музику. Також об’єкт може допомогти тим, у кого розрядився телефон – т має USB-виходи, завдяки яких можна зарядити гаджет.

“Ідея була в тому, щоб вигадати щось таке неповторне. Щоб у Ковелі з’явились такі цікаві штуки, які привернули б увагу до міста. І дуже хотілось зробити щось для молоді. От щоб молодь зібрались, посиділа, могла ввімкнути і послухати музику”, – каже скульптор.

І хоч рекорд поки не зареєстрували, він каже, що це найбільша скульптура у формі навушників в Україні і найбільші AirPods у світі.  

Як повідомляло BitukMedia, Ілля Чорномаз із Нової Водолаги на Харківщині створив скульптуру “Крила ракета”. У ній використав уламки різних ракет, якими росія обстрілює Харків. Над арт-об’єктом працював понад рік.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі