Неділя, 28 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Морські “зірки” – пенсіонери провели 500 днів у нескінченному круїзі

Важливо

Австралійські пенсіонери Марті та Джесс Ансен провели 500 днів на круїзному лайнері, мандруючи довкола світу. Пара просто вирішила зекономити – така мандрівка коштує дешевше, ніж сплата за будинок для людей похилого віку. Полишати корабель вони не планують.

Про це пише New York Post.

Марті та Джесс пробули на лайнері Coral Princess уже понад 450 днів. За цей час у судна змінилася велика частина команди та навіть капітан.

Вперше вони ступили на борт лайнера 16 червня 2022-го, коли дворічний локдаун у Австралії завершився. Пара забронювала на цьому судні 51 довколасвітню подорож в обидва кінці. Така мандрівка буде приблизно два роки – і пара має намер добути докінця.

“Я сказав агенту – хай там що, бронюйте”, – пригадує Марті.

“Це наш стиль життя”, – каже Джесс.

Розваг на судні, щоправда, не багато – танці, їжа та бар. Хоча подружжю, яке має праправнуків, цього достатньо. Джесс займається тим, що вивчає гавайський танець хула, а Марті заводить “друзів на усі життя”. Пара щодня грає у пінг-понг, а потім сидить на балкончику своєї каюти, цмолячи пиво.

Члени екіпажу кажуть, що Джесс і Марті уже їм як рідні. Пасажири також знають знамените подружжя і просять принаймні передати привіт.

Після того, як круїз закінчиться, пара планує подорожувати рік ще більшим лайнером – Crown Princess.

Що ж до родини, то Джесс і Марті бачать родичів у портах, куди заходить корабель.

“Це прекрасне життя”, – каже Марті.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі