Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Українці увійшли до списку 50 найкращих вчителів планети

Важливо

Вчителі української мови та літератури Людмила Таболіна та Артур Пройдаков увійшли до 50 найкращих вчителів планети за версією Global Teacher Prize 2023. Обоє викладачів відчули на собі наслідки війни із росією.

Про це повідомляє ШоТам.

Артур Пройдаков є переможцем Global Teacher Prize Ukraine 2021 року. Він народився і виріс на Луганщині.

Коли почався “ковід”, читель створив курс з української літератури в межах проєкту “Всеукраїнська школа онлайн”. Після початку повномасштабного вторгнення організував онлайн-курс «Розмовляй» для всіх, хто хоче вивчати українську.

Людмила Таболіна — з Харкова. Після початку повномасштабного вторгнення чотири місяців ходила 11 км в один бік пішки під обстрілами, аби дістатися роботи. Зрештою школа стала притулком і гуманітарним штабом для місцевих мешканців, а Людмила відкрила там їдальню. Людмила є фіналісткою премії Global Teacher Prize Ukraine 2019

Як повідомляло BitukMedia, українська команда з богатирського багатоборства вчетверте здобула перемогу на чемпіонаті із богатирського багатоборства U105 у німецькому місті Фульда. Капітаном найсільнішої команди планети у середній вазі 105 кг є мешканець нині окупованого Мелітополя на Запоріжчині Валерій Газаєв.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі