Неділя, 28 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Поповз у Швейцарії, а перший зуб виріс у Норвегії – малюк здійснює карколомну мандрівку

Важливо

11-місячний хлопчик Атлас Монтгомері із Британії став найбільшим мандрівником серед своїх ровесників у світі. За неповний рік він відвідав 23 країни разом зі своїми батьками – 29-річною Бекс Льюїс та Віллом Монтгомері, 31.

Про це розповідає New York Post.

“Мені й на думку не спадало, що можна мандрувати із дитиною. Звучить нереалістично, але не так вже й важко”, – розповідає Бекс.

Родина вирушила в мандрівку Європою в автофургоні, як тільки малюкові виповнилося 6 тижнів.

У кожній країні Атлас відзначився новим досягненням – у Швейцарії навчився повзати; перший його зуб виріс у Норвегії, а у Франції хлопчик почав їсти тверду їжу. Він також відвідав Італію, Сан-Марино, Ліхтенштейн, Словенію, Хорватію, Австрію, Чехію, та Данію.

Becs Lewis

Мандрівка почалася із Новох Зеландії та Сінгапура – туди родина вирушила провідати родичів Вілла. Потім подружжя придбало фургон Fiat Ducato майже за $ 14 тис., щоб дістатися Британії і там познайомити Атласа із батьками Бекс. Усю мандрівку подружжя документує в профілі у Instagram, який хоче показати малюку, коли той підросте.

У їхньому фургоні є ванна кімната з душем, десять шафок для речей, раковина та туалет, а також дві зони із столом.

Мандрівка у них дуже економна – усю їжу везуть з собою, у кожній країні пробують тільки одну страву. Домовилися що на їжу будуть витрачати $4 в день. Хоча в Італії дозволили собі більше, кажуть, було дуже смачно. Перед мандрівкою Бекс і Вілл продали багато свого майна і виплатило оренду за будинок.

Найбільше подружжю сподобалися французькі Альпи і Люксембург. Планують відвідати загалом 25 країн.

Кажуть, що родичі дуже скептично ставилися до ідеї мандрувати з малюком. Найчастіше звучало слово “божевілля”. Але Бекс і Вілла це лише мотивувало.

“Це довело мені, що варто робити те, що буде найкраще для твоєї родини”, – каже Бекс.

Як розповідало BitukMedia, aмериканець зі штату Каліфорнія 35-річний Роберт Бретон покинув роботу і переїхав до Гаваїв, де оселився у будинку на дереві. Чоловік каже, живе зараз життя своєї мрії.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі