Субота, 4 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Університет розшукує кіз

Важливо

Американський Університет Флориди розшукує двох кіз. Рогата парочка нещодавно увірвалися у місто у складі більшої ватаги своїх товаришів, навела гамір і втекла.

Про це повідомляє UPI.

Вперше групу кіз побачили на вулицях Ґейнсвілля у липні. Тварини крутилися довкола університетського кампуса, в тому числі залізли на дах будинків поруч із Дікінсон-холом, де знаходиться місцевий музей.

Більшість тварин вдалося спіймати, але двоє втекли від офіцерів служби контролю тварин. Тепер університет запостив у мережі Х (колишній Twitter) постер, стилізований під оголошення про пошук злочинців на Дикому Заході.

Фото: Shelly Gaynor

Користувачі уже написали, що бачили двох злочинців біля Дікінс-хола – вони спокійно паслися, наче нічого й не сталося. Як і належить злодіям-рецидивістам.

The @UF goats
Фото: Matt Gitzendanner

Як розповідало BitukMedia, поліцейські американського міста Енід у штаті Оклахома прибули за викликом і стали свідками курйозу. Люди чули, як хтось відчайдушно волав про допомогу. Обшукавши територію, правоохоронці з’ясували, що звуки видає “дуже засмучений” самотній козел.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі