Субота, 4 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Гігантський костюм кебаба продали на аукціоні за $16 тис.

Важливо

Запорошений рекламний костюм донер-кебаба продали у Канаді за 16 тис. канадських доларів. Між власниками місцевих фастфудів за лот разгорілась справжня боротьба. Їх обурював один з інгредієнтів костюма-страви, мовляв, от вже його точно там бути не повинно.

Про це пише The Guardian.

Власники фастфудів з Гліфаксу не оцінили костюм кабаба. На їхню думку, до донер-кебабів не можна додавати листя салату, а в костюмі вони були.

Підприємці погрожували викупити костюм та прибрати з нього салат. Але власник однієї з мереж фастфуду Аділ Асіма виступив проти. На його переконання, салат – важливий інгредієнт донера.

“Я їм донери ось вже 40 років. Останні 18 років я їх продаю. Я впевнений, що у 90% донерів кладуть салат”, – зазначив Асіма.

Виставлений на онлайн-аукціон костюм особливий. І не тільки тому, що має заввишки 142 см. Апетитний костюм розробив відомий костюмер Білл Браян. Це він вигадав образ Людини-зефірки для оригінального фільму “Мисливці за привидами”.

Зрештою Асіма обійшов майже 2 тисячі учасників аукціону. Відомо, що підприємець виграв кебаб з відривом у 5 доларів. Подальша доля костюма поки що невідома. Але принаймні зараз в салату більше шансів залишитися на своєму місці.

Між іншим, донер-кебаб є улюбленою нічною стравою в канадській Новій Шотландії.

Як розповідало раніше BitukMedia, двоє друзів-британців встановили світовий рекорд з марафонського бігу на швидкість у костюмах десертів серед чоловіків. Одягнувшись морозивом, вони подолали дистанцію за 3 години 48 хвилин і 12 секунд.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі